Testimonials

Jacques schreef:

'Professionele benadering. Heel prettig om mee te werken.'

 

Peter schreef:

'Ezra heeft mij veel bijgebracht m.b.t. algemene kennis over honden. Wat ik als meest fijn heb ervaren is dat Ezra uitgaat van de natuur. De hond in zijn meest natuurlijke staat. En hoe ik zonder dat er veel sprake is van dwang spelenderwijs een connectie kan maken met mijn hond.'

 

 

Regilio schreef:

'Ezra is een zeer gedreven deskundige kynologische instructeur. dankzij zijn ruime kennis.

Begrijp ik mijn Doberman beter, en heb ik een betere band met mijn hond'.

 

Wim schreef:

'wat een kanjer, kort en krachtig  straight to the point ik stond op het punt om mijn hond in te slapen i..v.m. een bijt incident.

Ezra is zo geduldig en gaat secuur te werk na 10  sessies is mijn herder ten alle tijden onder appel

Chapeau!

 

Regilio schreef:

Ik was ten einde raad mijn hond genaamd Max Een American Bulldog  werd gebeten door een loslopende Herders hond die hem flink toetakelde. Voor de incident was mijn hond niet aggresief naar honden en speelde hij wel eens met andere honden.

Na de bijt incident trok hij constant aan de lijn en viel uit naar alle honden, wandelen was niet prettig thuis blafde hij naar alles wat langs liep.

Ik hoorde van vrienden dat er een trainer was die meerdere honden eigenaren goed had geholpen diens honden ook problemen hadden met aggresie.Na het rehabiliteren en het heropvoeden en het versmeden van mijn band met Max was hij was hij weer de ouwe. Ben Ezra zeer dankbaar voor zijn hulp en steun pootje van Maxx 🙏🏿