Socialisatie pup

Black Star Hondentraining biedt uw puppy vanaf 8 weken oud de Socialisatie Pup training aan. 

Ik train op een positieve manier, zoals door stem, door beloning of met spel.  Het is belangrijk dat u als baasje de lichaamstaal van uw pup leert te lezen. Aan de lichaamstaal kunt u aflezen of uw pup een bepaalde situatie aan kan. U leert veel over het gedrag van uw pup, ik leer u de lichaamstaal van uw pup te lezen en u leert op welke manier u het beste uw pup in alle liefde kunt socialiseren.

U bent van harte welkom met uw pup voor de Socialisatie Pup training. 

Waarom is socialisatie zo belangrijk?

Wist u dat een pup tot hij ongeveer 14 weken oud is nieuwsgierig zal reageren op nieuwe dingen, en na die leeftijd meer angst gaat ontwikkelen?

Het is daarom belangrijk om je nieuwe pup mee te nemen naar zoveel mogelijk verschillende situaties. Als een pup bepaalde situaties niet gezien heeft als hij jong is, zal het moeilijk zijn om hem er later aan te laten wennen. 

Het is niet zo dat een pup voordat hij 14 weken is alles leuk vindt en pas daarna kan schrikken. Het is meer een langzaam afnemende onbevangenheid, die met 14 weken bij de meeste honden echt wel over is. Voor die tijd kan hij dingen ook spannend vinden. Dus het is belangrijk om de ervaringen zo te houden dat hij ze leuk vindt. Alleen dan kan je pup opgroeien tot een zekere hond die in balans is. 

De standaard dingen waar eigenlijk iedere hond mee gesocialiseerd zou moeten worden zijn: vreemde mensen, vreemde geluiden, andere plaatsen, andere dieren en verkeer.

Puppy Socialisatie is leuk en leerzaam, voor zowel de pup als de begeleider. Geen enkele pup kan gewenst gedrag aanleren zonder hulp.

Investering

€ 15,- (per les van ± 30 minuten)

Meer informatie en aanmelden

Stuur een e-mail naar info@blackstarhondentraining.com ,

bel +31(0)6 84 50 12 36 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of om u gelijk aan te melden voor deze cursus.